luscious life

Verrijk je interieur met een écht passend object. Aan de hand van jouw wensen, de bestaande Crin-collectie en alle mogelijke beschikbare materialen creëert Studio Crin jouw duurzame leefobject op maat – wij nemen je als het ware mee in het maakproces. Futons, rustrollen, kussens en ander interieurtextiel: deze unieke luxe is dichterbij dan gedacht.

Futons

Het Japanse vouwbed stond aan de wieg van Studio Crin en heeft zodoende een vaste plek in ons assortiment. Juist bij deze futons is maatwerk zo op z’n plaats, want wij gaan voor het creëren van een heuse aanwinst voor jouw leefomgeving: een blikvanger die ook lekker zit, goed ligt en die echt bij je past.

De futons, standaard met 1 of 2 rustrollen, worden gemaakt op de gewenste maat en zijn sowieso leverbaar in de gangbare maten 90 x 200cm en 160 x 200cm.

De juiste vulling hangt samen met de gewenste stevigheid en bestaat uit biokatoen watten of een combinatie van biokatoen watten en 1 of 2 lagen crin (zeegras op een rug van jute). Prijs is afhankelijk van de uitvoering.

Mozaïek

futon met rustrol & extra kussens

Ontworpen vanuit de unieke combinatie van nieuw linnen met ingeweven streep en oude meubelstof met ton-sûr-ton-dessin, heeft deze futon een mozaïekmotief met vlechtwerk boven en grijsgroene vlakken aan de onderkant en in een kussen. Voor het ontwerp van de kussens waren de stofrestanten het uitgangspunt.

De futon is zo’n 10cm dik en is gecapitonneerd op de lijnen van het mozaïek.


CUSTOM MADE

Enkele projecten uitgelicht

Kussen op vorm

Door de aangepaste vorm en met behulp van aparte ‘manchetten’ blijft dit custom made kussen op z’n plek, op de armleuning. Los, zonder de manchetten, is het kussen te gebruiken als ruggensteun en steunt het aan de zijkant op de leuning van de bank.

Uitgevoerd in een combinatie van verschillende linnenweefsels en biokatoen, met accenten van band en bordures in linnen.

Bank opnieuw

Plan om een jaren ’80 icoon van een buizenframe met losse kussens nieuw leven in te blazen. Robuust hennep in vele kleuren biedt legio combinaties.